10 Aralık 2009 Perşembe

YAPRAK DÖKÜMÜ 133. BÖLÜM İZLE

Yaprak Dökümü Dizisi 133. Bölüm izle Yaprak Dökümü Son bölüm izle yaprak dökümü full izle yaprak dökümü 133 bölüm filmi seyret yaprak dökümü dizisi izlesene son bölüm yaprak dökümü dizisi izleme

Fikret’in Umut adını verdikleri bebeği dünyaya geliyor ve Tekin Ailesi’nin yüzü uzun bir süre sonra ilk kez gülüyor.

Evde büyük olay çıkar. Leyla’nın şimdilik babasının kuşkularını yalanlamaktan başka çaresi yoktur.
Necla kendisinin yokluğunda Leyla’nın annesiyle birlikte evine gittiğini öğrenir. İki kız kardeş bir kez daha karşı karşıya gelirler. Necla, yaşadığı acının etkisiyle Cemin ölümünden Leyla’yı sorumlu tutar.

Leyla, bu büyük suçlamanın ağırlığı . altında Neclayla yüzleşmeye gider. Bu arada Ferhunde, Şevket’le yeniden bir araya gelmenin planlarını yapmaktadır. Ali Rıza Bey’in sürekli göz hapsinde olan Şevket, bu kez temkinlidir.

Fikret’in aniden sancılanıp hastaneye kaldırıldığını duyan Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım soluğu Adapazarı’nda alırlar. Umut bebeğin dünyaya merhaba demesiyle Tekin Ailesi uzun bir süreden sonra ilk kez, mutlu bir olayın etrafında bir araya gelir.

NOT: Yaprak Dökümü Dizisini Sorunsuz Seyretmek için Lütfen Sayfanızı (F5) Yaparak yenileyiniz.. Video Görüntülenecektir İYİ SEYİRLER DİLERİZ..

1. Parça

2. Parça

3. Parça

4. Parça

5. parça

6. parça

7. parça

NOT: Yaprak Dökümü Dizisini Sorunsuz Seyretmek için Lütfen Sayfanızı (F5) Yaparak yenileyiniz.. Video Görüntülenecektir İYİ SEYİRLER DİLERİZ..

0 yorum: