7 Aralık 2009 Pazartesi

Ezel Dizisi 10. Bölüm Full Izle

Ezel Dizisi 10. Bölüm Full Izle

Ezel filmi 10. bölüm full izle Ezel dizisi 10. bölüm full izle ezel 10. bölüm full seyret ezel filmi son bölüm izlesene son bölüm ezel dizisi izle 10. bölüm izleme

Ezel dizisi, 10. bölümü ile ekranlara geliyor. Ezel bu son bölümünde yine heyecan dolu olacak. Ramis dayı, Ali tarafından yakalanıyor. İşte Ezel dizisi 10. bölüm fragmanı...

Ezel dizisi, 10. bölümüyle 7 Aralık a yani bugün Show Tv ekranlarında yayımlanacak. Başladığı günden beri ratinglerde 1. liği bırakmayan Ezelin bu bölümü, çok heyecanlı geçecek...

Show TV in sevilen dizisi Ezelde izleyiciyi çeşitli sürprizler bekliyor.

NTVde Gülay Afşarın sunduğu Haftasonu Haber . Merkezi programına Ezel dizisinin senaristlerinden Kerem Deren telefonla konuk oldu.

Senaryoyu yetiştirme telaşı nedeniyle canlı yayına katılamadığını söyleyen Deren, izleyicinin hem merakını giderecek hem de daha çok meraklandıracak bazı tiyolar verdi.

"Yapmak istediğimiz iş sürekli bir dönüm noktası koymak. Yani her bölümde bir yere gidecekken başka bir yere gitmek istiyoruz" diye konuşan Kerem Deren, hikayeyi baştan sonra değil, sondan başa doğru yazdıklarını ve bu nedenle de dönüm noktalarının çoğunu bildiklerini anlattı.

Bazı karakterlerin diziden çıkacağını ve yenilerinin gireceğini söyleyen Kerem Deren, "Hem dizinin içine girecek insanlar olsun, hem çıkacak insanlar olsun, tahmin etmediğimiz, ihtimal vermediğimiz şeyler olsun beklemek lazım" diye konuştu.

Diziye yeni karakterler de gireceğini söyleyen Kerem Deren, daha fazla ayrıntı vermekte kaçındı.

Ezel Dizisi 10. Bölüm FRAGMAN izle

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ezelin 10. bölümünde Ali, Ömerin tüm sırlarını Ramis Dayı ile paylaştığını hesaba katarak Ramisi ele geçirir. Ramisi her zaman adam . öldürdüğü yere götüren Ali in yanında Ezelde vardır. Ramise doğru silahını doğrultan Ali, Ezelin öldür işaretini beklemektedir.

Büyük soygunun ve cinayetin tek kanıtı olan Videoyu Eyşan izlerken, oğlunun da görüntüleri görmesi üzerine neler olacak? Cengizin bu bölümdeki yeni kurnazlıkları neler? Bu soruların ve birbirinden farklı heyecanların izleyicilerini beklediği Ezelin 10. bölümünün özetini yayınlandıktan sonra sitemizden de öğrenebilir ve takip edebilirsiniz..

0 yorum: