7 Aralık 2009 Pazartesi

Molotof Atılan Otobüste Yanan Serap Eser öldü

Küçükçekmecede bir İETT otobüsüne Molotof kokteylli atılması sonucu yanarak yaralanan 17 yaşındaki Serap Eser, hayatını kaybetti.

OTOBÜSÜ YAKTILAR - WEB TV

GENÇ KIZ HASTANEYE KALDIRILDI - FOTO GALERİ

Serap Eser, 8 Kasım günü Kanarya Mahallesi de durakta yolcu almak için bekleyen İETT otobüsüne molotofkokteyli atılması yüzünden yaralanmıştı. Saldırı ile ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli 26 Kasım günü Beşiktaş’daki İstanbul Adliyesi’ne çıkarılmıştı.

İstanbul Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliği’nce sorgulanan 4’ü çocuk 6 şüpheli, yasadışı örgütü üyesi olmak, patlayıcı madde atarak adam öldürmeye teşebbüs ve kamu malına zarar vermek suçlarından tutuklandı.

BAŞBAKAN TERÖR OLAYLARINDA SERAP ÖRNEĞİNİ VERMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Haliç Tersanesi’nde, üç vapurun denize indirilmesiyle nedeniyle düzenlenen törende, “Sokakları illegal eylem alanı haline getirenlere çocuklara, şöyle öyle diyenlere sesleniyorum. O çocuklara molotof kokteyli attıran, o çocukları terörist eylem için kullanan kim? Serap yavrumuzu otobüste molotofkokteyliyle yakanlar kim? O çocuk değil mi? O çocukları mazlum göstereceksin o molotofkoteyli ile yanan yavruyu ne göstereceksin.Neyle izah edeceksiniz? ” demişti.


HÜRRİYET 07.12.2009 11:35

0 yorum: