7 Aralık 2009 Pazartesi

Yahşi Batı Filmi FRAGMAN izle

Yahşi Batı

Yapım: 2009, 2010 ~ Türkiye
Tür: Komedi, Western
Yönetmen: Cem Yılmaz, Ömer Faruk Sorak, Ali Taner Baltacı
Senaryo: Cem Yılmaz
Yapımcı: Cem Yılmaz, Murat Akdilek
Müzik: Ozan Çolakoğlu
Dağıtım: UIP Filmcilik
Filmin Websitesi: www.yahsibati.info
Fragman:

Filmin Özeti: Osmanlı Padişahı ın iki kahramanı Vahşi Batıya göndermesini konu alan filmde Vahşi Batı nasıl Yahşi Batı olur hep birlikte izleyip göreceğiz.

İnternette en çok aranan kelimeler arasında yer almayı başaran ve 1 Ocak 2010da vizyona girecek olan Cem Yılmazın filmi "Yahşi Batı" filminin fragmanı yayınlandı.
Filmin konusu; "Aziz Bey, yani Cem Yılmaz ile Lemi Bey (Ozan Güven), 19. yüzyılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerikaya giderler. Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para vardır. İkili Amerikaya varınca, gidecekleri menzil için bir posta arabasına binerler. Malumunuz Vahşi Batıda posta arabaları haydutlar tarafından hep soyulur.

İşte Lemi Bey ile Aziz Bey de bu kaçınılmaz sona uğrarlar. Önce ellerinden elmas taş gider. Sonra da paralarını kaptırırlar. İşte film de asıl bu noktada başlar. İki Osmanlı, kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar.

Tabii çeşitli cinliklerle. Gördükleri Wanted ilanlarını kendilerine uyarlayıp, sırasıyla aranan haydutların yerine geçer ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalar. Tabii başlarına her defasında binbir olay gelir. Bir defasında da Calamity Jane vari, kadın silahşör rolünü canlandıran Demet Evgar ile karşılarlar. Tam canlarından olacakken Aziz Bey (Cem Yılmaz) birbirinden . komikliklerle aslında ödül avcısı olmadıklarını, Lemi Beyin (Ozan Güven) haydut olmadığını, ikisinin de Osmanlı olduğunu anlatmaya çalışır."

Film, Türkiye ve yurtdışında 500’ün üzerinde kopya ile vizyona girecek.

Yahşi Batı Filmi FRAGMAN izle

0 yorum: