11 Aralık 2009 Cuma

Microsoft Windows XP SP3 Download indir bedava

Microsoft resmi olarak Windows XP SP3ü kullanıcıların hizmetine sundu. Windows XP SP3 ile bilgisayarınıza hiçbir yama yüklemeden birçok kritik ve önemli güncelleştirmeleri elde edebilirsiniz.

Yeni özelliklerden ilk göze çarpanlar kurumsal ağlara girişi kısıtlayan SP3 Network Access Protection (NAP) ve Microsoft Management Console (MMC) uygulamasının 3.0 güncellemesi. Windows Installer uygulaması da 3.1 v2 sürümüne güncellenmiş.

SP3e sahip Windows XPler aynı zamanda ağlarda Windows Vista ve Server 2008 yüklü sistemlerle daha rahat iletişim kurabiliyorlar.

SP3, sistem yöneticilerinin işini kolaylaştırmak için güncel Microsoft Management Console 3.0 yazılımını bünyesinde barındırıyor. Sürüm 3.0, Console-Snap-In öğelerini hatalara karşı test edebiliyor ve ufak bir . hamle ile yeni "Add/Remove Snap-In" diyalogunu gösterebiliyor.

Türkçe Windows XP Service Pack 3 çıktı. Şu ana kadar Windows XP için gereken tüm yamaları birarada bulunduran bu hizmet paketini tek tıklamada indirin.

Window Vista SP1 den sonra sıra en büyük güncelleme operasyonu sırası Windows XPye gelmişti. Beklenen yama akşam saatlerinde yayınlandı. Bu hizmet paketi ile birlikte, Windows XPden sonraki yamaları tek bir hizmet paketinde bulundurmuş olacaksınız. Bilgisayar kullanıcıları tarafından merak edilen bir başka soru da, Windows XP SP3ün SP2yi de içinde bulundurup bulundurmadığı oldu.

SP2ye Gerek Kaldı mı?

Özetlemek gerekirse, Windows XP Service Pack 3, daha önceki hizmet paketlerini de (SP1, SP2) kapsıyor. O nedenle XP kurulum CD izden işletim sisteminizi yükledikten sonra sadece Service Pack 3ü kurmanız yeterli. Bu şekilde, hem bilgisayarınızaki birçok hata giderilmiş oluyor hem de daha güvenli hale geliyor.

Tıkla Windows XP SP3 Download indir.

Tıkla Windows XP SP3 Download indir.

0 yorum: