13 Mart 2010 Cumartesi

2010 Formula 1 Bahreyn GP sıralama turlarını canlı izle 13 mart

2010 Formula 1 sezonu, bu hafta Bahreyn’de başlıyor. Sezonun açılış yarışında takımlar, yenilenmiş Sakhir pistinde mücadele edecekler.

Sıralama turları TSİ ile Cumartesi günü 12.30′da başlayacak Dev yarış ise Pazar günü 13.00′te start alacak.

F1 efsanesi Michael Schumacher, 3 sezon aradan sonra yeniden pistlere geri döndü. Türkiye Grand Prix’si, 30 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Sakhir pistinde Cuma antrenmanlarının en hızlı ismi ise Mercedes GP’den Nico Rosberg oldu.

Mercedes’in Alman pilotu ikinci seanstaki bir dakika 55.409 saniyelik zamanıyla günü zirvede kapattı.

McLaren’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton 1:55.854 ile ikinci sırayı aldı. Üç yıl sonra Formula 1′e Mercedes ile dönen yedi kez dünya şampiyonu Michael Scuhamacher 1:55.903 ile üçüncü oldu.

Son şampiyon İngiliz Jenson Button dördüncü iyi zamana imza attı.

Sebastian Vettel, Nico Hulkenberg, Felipe Massa, Vitaly Petrov, Fernando Alonso ve Pedro de la Rosa ilk 10′u tamamlayan pilotlar oldu.

Yeni takımlar içinde en hızlısı Lotus’tu. Heikki Kovalainen ve Jarno Trulli, Virgin pilotlarının önünde yer aldı. HRT pilotu Bruno Senna, zaman turu atanlar arasında son sırayı alırken, takım arkadaşı Karun Chandhok günü garajda geçirdi.

Lotus, üstteki takımların 5.5 saniye gerisinde kalırken, Virgin’dan bir saniye hızlıydı. HRT pilotu Senna’nın en iyi zamanı ise Rosberg’den 11.5 saniye kötüydü.

2010 Formula 1 Bahreyn GP sıralama turlarını canlı izle 13 mart, Bahreyn GP, Bahreyn GP birincisi kim, Bahreyn GP hangi kanalda, Bahreyn GP izle, Bahreyn GP michael schumacher izle, Bahreyn GP pit kızları resim video, Bahreyn GP pit stop, Bahreyn GP sıralama turları, Bahreyn GP tur süresi, Sakhir pisti

0 yorum: