13 Mart 2010 Cumartesi

2010-3-13 Tarihli KANAL7 yayın akışı

2010-3-13 Tarihli KANAL7 yayın akışı

KANAL7 Yayın Akışı - Ertesi Günün Programı
KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle

06:30 KANAL 7’DE SABAH
Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, dinamik haberciliği ile en çok izlenen sabah haberlerinin başında geliyor. Program bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere hatırlatırken, Türkiye ve dünyayı bekleyen yeni gündem maddelerini de izleyenlere iletiyor. Kanal 7’de Sabah’ı hafta içi Tümer Doğru, hafta sonu ise Banu Taviloğlu sunuyor.
08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor.
08:30 YETENEK AVCISI (T) )
10:15 TÜRK FİLMİ “AH GARDAŞIM”
Sekiz ayı beyaz, üç ayı ayaz, bir ayı yaz… Kadir İnanır’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan film, Kars’ın amansız kışıyla meşhur Sarıkamış ilçesinde geçen oldukça duygusal bir öyküyü ele alıyor… Fabrikası, bacası olmayan vahşi bir doğanın ilkel koşullarına karşı savaş veren Sarıkamış’daki orman köylülerinin gerçek yaşam öyküsünün anlatıldığı filmde bir orman köyünde yaşayan iki kardeşin dram yüklü öyküsü anlatılıyor. Film aynı zamanda Levent İnanır’a 5. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde (1993) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandırmıştır.
Yönetmen: Kadir İnanır Senaryo: Ahmet Soner Müzik: Selmi Andak Görüntü Yönetmeni: Ümit Ardabak Oyuncular: Kadir İnanır, Gıyas İnanç, Levent İnanır, Giro Binali, Yıldırım Gencer, Nilgün Ersoy, Ece Uslu, Baki Tamer, Ayla Arslancan, Yaman Tarcan Yapım: Özka Film, Par Film/1991 Tür: Dram
12:15 YAŞAYAN EKONOMİ
Yaşayan Ekonomi, kaliteyi ve üretimi öncelikli ilke edinenlerle izleyicileri tanıştırıyor.
Ünal Tanık’ın hazırlayıp sunduğu programda para piyasalarının yanı sıra reel sektörde de yaşanan yenilikler ve sıcak gelişmeler ekrana geliyor. Yeni yatırımlar, fuarlar, açılışlar, ürünler, hizmetler, ortaklıklar ve reklamlar Yaşayan Ekonomi’de.
İş dünyasında yeni girişimleri, yeni iş fikirlerini ekranlara taşıyan Yaşayan Ekonomi ayrıca, ekonomide hafta içinde yaşanan gelişmeleri tüm ayrıntılarıyla ekrana taşıyor.
13:30 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
SERDEM COŞKUN’DAN LEZZETLİ TARİFLER
Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile Serdem’in mutfağı, hafta sonu ekranında pratik tarifleri, sıra dışı lezzetleri izleyenlerle paylaşıyor. Canlı yayında leziz yemekler hazırlanırken bir yandan da konuklarla tadına doyulmaz sohbetler yapılıyor. Serdem’in Mutfağı’nda her hafta birbirinden ilginç püf noktaları veriliyor ve güzel yemek yapmanın sırları paylaşılıyor. Programda leziz yemeklerin yanı sıra değerli sanatçılarla hafta sonu ekranına ayrı bir lezzet katılıyor. Sevilen şarkıların seslendirileceği programda keyifli dakikalar yaşanıyor. Serdem’in Mutfağı Cumartesi - Pazar günleri ilginç sürprizleri, leziz yemekleri ve sevilen sanatçı konuklarıyla 15:00’te Kanal 7 ekranlarında.
18:00 TÜRK FİLMİ “İSTASYON”
Başrollerinde Türk sinemasının iki starının rol aldığı harika bir yapım… Gırgır Ali adında hayatı gırgıra alan, dürüst bir kabadayı ile para karşılığı kaçıracağı ünlü bir şarkıcı arasındaki ilişkiyi anlatan duygusal bir yapım… Şımarık şöhretli şarkıcı, bu kabadayının elinde zamanla adeta kendi insani taraflarını keşfeder.
Yönetmen: Şerif Gören Senaryo: Bülent Oran Görüntü Yönetmeni: Çetin Tunca Oyuncular: Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit, Erol Taş, Hüseyin Kutman, Erol Çokşeker, Leyla Somer, İsmail Hakkı Şen Yapım: Gülşah Film, 1977 Tür: Duygusal, Macera, Dram
20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ
Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, hafta boyunca meydana gelen olayları canlı bağlantılarla, seçkin konukların yorumlarıyla, ekrana taşıyor, birbirinden ilginç dosyalarıyla gündemin nabzını tutuyor... Türkiye ve dünya gündemi, haftaya damgasını vuran olaylar ve flaş gelişmeler Haftasonu Haberleri’nde.
21:00 MAHMUT TUNCER SHOW
Sempatik kişiliğiyle sevenlerini kendine hayran bırakan Mahmut Tuncer, soğuk kış gecelerinde birbirinden değerli sanatçı konukları ve sımsıcak esprileriyle içinizi ısıtmaya geliyor. Mahmut Tuncer’de her hafta müziğin her türünden usta isimler ve yeni sesler canlı yayında konuk oluyor. Mahmut Tuncer ve her hafta birbirinden değerli konukların katıldığı program, sıcacık sohbetleriyle sevenlerine sürükleyici bir program izletiyor.
Mahmut Tuncer Show’da yine her zaman olduğu gibi ayrılanlar kavuşuyor, küsler barışıyor. Nikâh masasının eksik olmadığı programda hüzün dolu sevda öyküleri mutlu sonla bitiyor.
Mahmut Tuncer Show Cumartesi akşamları 21.00’da Kanal 7’de.
00:10 TV FİLMİ “ŞERİFE BACI”
KASTAMONULU ŞERİFE BACI
İstiklal harbi sırasında yaşanan gerçek bir hikaye… Kocası cephede vuruşan Şerife bacının kucağında bebeğiyle, kışlaya cephane taşırken verdiği mücadelenin destanlaşan öyküsü Kanal 7’de…
Kar vardı Kastamonu’nun dağında. Kar vardı; ama işte bu cephaneler İnebolu’dan Kastamonu kışlasına gidecek; memleketten düşmanı kovmaya çabalayan Mehmetçiğin umudu olacaktı. Kurtuluş savaşının en zorlu günleri yaşanmaktadır. Kocası Osman’ı vatan savunması için cepheye gönderen Şerife; kucağında küçücük kızı ve iki öküzün çektiği kağnısıyla İnebolu limanından Kastamonu kışlasına cephane taşımaktadır. O gün, hava çok soğuktur ve öküzleri aç olan Şerife, kafilenin gerisinde kalmıştır. Tek başına, karlara bata çıka kahraman Türk askerine cephane yetiştirmeye çalışmaktadır yine de. Aynı saatlerde Şerife’nin kocası Osman da Yunan askerleriyle çatışmaya girmiştir. O gece boyunca yolculuk da sürer, çatışmada. Ve sonunda, soğuğa daha fazla dayanamayan Şerife, Kastamonu dağlarında donarak can verir. Ayaktadır, gözleri ileriye bakıyor ve gülümsüyordur. Aynı dakikalardaysa Osman da, bir Yunan kurşunuyla şehit düşer. Birbirlerini çok seven karı koca, aynı mezarda buluşacaklardır.
Yönetmen: Cem Akyoldaş Senaryo: İsmail Kılıçarslan Genel Koordinatör: Mehmet Yavuz
Oyuncular: Didem Uğurlu, Ogün Kaptanoğlu, Hilmi Erdem, Vural Bingöl, Melik Akkaya.
G. Yönetmeni : Taylan Sancaktar Y. Koordinatörü: Hasan Kubilay Sanat Yönetmeni : Onur Tuğ Işık Şefi: Ferzan Yücel Müzik: Ali Otyam Kurgu : Murat Bör Ses, kayıt, miks: Burhan Şahin Yapım: Kanal 7, 2007
01:20 HABER MARATONU

0 yorum: