5 Ocak 2010 Salı

Yetenek Avcısı programını izle 5 ocak 2010 salı Kanal 7

Muhsin Bay’ın hazırlayıp sunduğu yetenekleriyle fenomen haline gelmiş isimlerin ekrana taşındığı Yetenek Avcısı’nda her hafta birbirinden ilginç yetenekler stüdyoda hünerlerini sergilerken, ekran başındaki izleyenler kimi zaman hayretle, kimi zaman korkuyla, kimi zaman keyifle ekranda olup bitenlere tanıklık ediyorlar. Yetenek Avcısı’nda bu hafta Break Dans şovuyla Lokman Karakaş, Electro Bugy dans gösterisiyle Hakan Yeşilli, örgü örerek dünya rekoru kırmayı hedefleyen Katre Kadın Derneği Başkanı Fatma Kaplan, balon şov, tekerleme şov, lastik adam ve Rapistanbul’un muhteşem performansı ekrana gelecek.

Türkiye’nin dört bir köşesinden yetenekleriyle hit olmuş isimleri bulup çıkartan Yetenek Avcısı’nda bu hafta Muhsin Bay’ın konukları yine çok renkli. Yetenek Avcısı’nda bu hafta yine ilginç dans şovları, dudak ısırtacak gösteriler ve hayran bırakacak performanslar ekrana gelecek. Kendilerine özgü break dans şovları ile Diyarbakır’dan Lokman Karakaş, Electro bugy dansı ile Ankara’dan Hakan yeşilli, ilginç rekor denemeleri örgü ile Katre Kadın Emeği Derneği Başkanı Fatma Kaplan, balon şovuyla Çitlembik, eliyle yaptığı tarakları satarak geçinen Sinop’lu Mustafa Kabadayı’nın tekerlemeleri, Diyarbakır’dan Murat Fidan’ın komik taklitleri, Antalya’dan lastik adamın şaşırtan gösterisi, müşterilerini balta ile tıraş edip kepçe ile pilav yiyen Kayserili Osman Özen, İstanbul’dan müzik öğretmeni Serdar Serenat ve öğrencilerinin muhteşem Rapistanbul performansı ve son olarak da Adana dan 15 yaşındaki Sezgin Aytaç’tan: bead box gösterisi Yetenek Avcısı’nda izleyenleri yine hayran bırakacak. Programda birbirinden yetenekli konuklar her hafta yeteneklerini konuşturuyor.

*****

Yetenekleriyle fenomen haline gelmiş isimlerin ekrana taşındığı Yetenek Avcısı’nda her hafta birbirinden ilginç yetenekler stüdyoda yeteneklerini yarıştırırken, ekran başındaki izleyenler kimi zaman hayretle, kimi zaman korkuyla, kimi zaman keyifle ekranda olup bitenlere tanıklık ediyor.

Muhsin Bay’ın sunduğu Yetenek Avcısı izleyenlerin yüreklerini ağızlara getiren gösteriler ve şaşırtan yeteneklerle ekrana geliyor. Ekranda bambaşka bir deneyime hazır olun; Yetenek Avcısı Kanal 7′de!

Programa başvurularınız için telefon numarası: 0 212 467 37 36

Electro Bugy dans gösterisiyle Hakan Yeşilli, örgü örerek dünya rekoru kırmayı hedefleyen Katre Kadın Derneği Başkanı Fatma Kaplan, ovuyla Lokman Karakaş, Yetenek Avcısı, Yetenek Avcısı canlı izle, Yetenek Avcısı izle, Yetenek Avcısı muhsin bay izle, Yetenek Avcısı online izle, Yetenek Avcısı özet, Yetenek Avcısı video

0 yorum: