5 Ocak 2010 Salı

deniz yıldızı 96. bölüm izle

deniz yıldızı 96. bölüm,deniz yıldızı 96. bölüm izle,deniz yıldızı 96. bölüm canli izle,deniz yıldızı 96. bölüm full izle,deniz yıldızı 96. bölüm full seyret,deniz yıldızı 96. bölüm online izle,deniz yıldızı 96. bölüm tek link izle

Gözde yüzünden her günü daha sıkıntılı geçen mert hiç ummadığı bir anda, ummadığı bir olayın tanığı olur. Bu durumu önce denizle daha sonrada melihle paylaşır fakat, mert istediği yanıtı bulamamaktadır. Yoğun geçen günün ardından evine dönen merti hayatının süprizi beklemektedir.

Fuatın sırrını ortaya çıkartma konusunda son derece kararlı adımlarla ileyen banu, çareyi onu gizlece izlemekte ve yaptıklarını belgelendirmekte bulacaktır. Bir bilinmeze doğru çıktığı bu takipte banu göreceği, öyle bir manzara karşısında kalacaktır ki; fuat ile olan ilişkisini sorgulamak mecburiyetinde kalacaktır.

Bahrinin ani çıkışından sonra kararını değiştirmek zorunda kalan metin hoca, melihe verilen cezanın kaldırılması için kurulun yeniden toplanmasını sağlamaya çalışacaktır.

Artık kendisi için yaşamaya karar veren suna ise bu yolda zaferinde desteğini alarak ilerlemektedir. Fakat sabiha ve şükranın suna için farklı planları vardır. Zarifenin evine yapılan beklenmedik süpriz bir ziyaret bu planın ortaya çıkmasını engelleyemez. Bu planın detaylarını ve sunanın bu plana karşı tepkisini hep birlikte görelim bakalım neler olacak.

deniz yıldızı 96. bölüm, deniz yıldızı 96. bölüm canli izle, deniz yıldızı 96. bölüm full izle, deniz yıldızı 96. bölüm full seyret, deniz yıldızı 96. bölüm izle, deniz yıldızı 96. bölüm online izle, deniz yıldızı 96. bölüm tek link izle

0 yorum: